Boogle in Bedrijf

Boogle fietsen kunnen nu ook door bedrijven worden ingezet! Voor een bescheiden bedrag per maand beschikt u over een aantal membershipfietsen die u naar believen kunt uitlenen, verhuren en/of gebruiken voor reclamedoeleinden.

Een Booglebike is hufterproof en breed inzetbaar. Service is bij de prijs inbegrepen dus u heeft er weinig omkijken naar. Wij zien prachtige mogelijkheden voor horeca, bungalowparken, campings, grote fabrieksterreinen en magazijnen, bedrijfsfietsen woon/werk verkeer, hostels en jeugdherbergen, bedrijfsparken, fietsverhuurbedrijven etc etc. En met een mand of krat voorop met uw eigen logo wordt uw Booglebike een opvallende reclamedrager.

Boogle in Bedrijf is beschikbaar vanaf 2 fietsen, vanaf een looptijd van 6 maanden. Een contract met mobiele service is eventueel ook mogelijk, zie onderstaande tabel voor de mogelijkheden en prijzen.

De Booglebike fiets is goed in te zetten voor verhuur bij horecagelegenheden, campings en vakantieparken. Bij een investering van €90,- per maand kunt u 6 fietsen verhuren. Als u alle fietsen 10x per maand verhuurd voor €15,- per dag levert dat €900,- op, minus de investering is dat €810,- per maand. Tien fietsen leveren u bij 10x verhuren netto €1365,- op.