Boogle Service

Boogle Bike en Fiets Service Nederland

Wat moet je doen als er iets kapot is aan je fiets? En hoe vind je de juiste fietsreparatiespecialist? Doordat Boogle Bike is aangesloten bij Fiets Service Nederland (FSN) is dit voor jou geen enkel probleem! Door je online aan te melden op de website kan je gebruik maken van de vele servicepunten die verspreid zijn over heel Nederland. Bekijk hier de website voor een servicepunt bij jou in de buurt! De fietsspecialisten staan voor je klaar om het ongemak snel te verhelpen. Dit zonder extra kosten!

FSN is bereikbaar via e-mail  info@fietsservicenederland.nl of telefonisch (0570) 606939

De voordelen van Fiets Service Nederland:

  1. Afspraak maken wanneer het u uit komt
  2. Directe afstemming over onvoorziene noodzakelijke reparaties
  3. Geen extra kosten

FSN Pechpas, uitgevoerd door de ANWB

Heb je pech met je Boogle Bike meer dan 1 kilometer vanaf je woonadres dan kun je, bij een membership van minimaal 1 jaar, gebruik maken van de FSN Pechpas. Pech onderweg kan iedereen overkomen, hoe goed je ( elektrische) fiets ook is onderhouden. FSN Pechhulp doet er alles aan om je zorgeloos mobiel te houden. Onze service streeft naar het ter plekke verrichten van een (nood)reparatie, zodat je de reis veilig kan vervolgen met je eigen Boogle Bike. Mocht dit niet lukken, of als op voorhand blijkt dat dit niet mogelijk is, brengen wij je naar één op te geven FSN (dealer)adres in Nederland, binnen een straal van maximaal 25 km van de pechlocatie. De hulpverlening is in handen van de ANWB, zodat je met een gerust gevoel onderweg kunt gaan.

Wat doe je bij pech?

Je belt de ANWB Alarmcentrale voor FSN Pechhulp. Het telefoonnummer is (0592) 390 446. De ANWB Alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar voor hulp.